Naar inhoud

Stoere industriele stalen galerij constructie voorzien van FiCor Pyro30 dekdelen

FiCor gallerij dekdelen geschikt als 30 minuten brandbeschermde vluchtroute.

 

Toegepast:

 

Galerijdek Pyro30

Nieuwbouw galerij transformatie De Raedt

In het centrum van Rotterdam heeft Vorm Transformatie en Renovatie BV samen met Bos Hofman Architektenkombinatie een bestaand schoolgebouw 'De Raedt' weten te transformeren naar luxe appartementen met een industriële stijl. Ook de nieuwe stalen gallerij constructie aan het bestaande gerenoveerde gebouw heeft dezelfde fraaie stoere uitstraling. Het totaaloppervlakte van de 6 etages is ongeveer 300m2 aan Ficor galerij dekdelen oppervlak. 

 

Voor het bestaande gebouw was het van belang dat er een oplossing werd gevonden in een lichtgewicht galerijconstructie met lichtgewichte dekdelen. Dit vanwege de maximale belasting welke de bestaande gevel kon opnemen. De oplossing hiervoor werd gevonden in een minimale industriële staal constructie gecombineerd met FiCor Pyro30 dekdelen. Groot voordeel in de inpasbaarheid is de beperkte constructiehoogte van de FiCor gallerij dekdelen. 

 

FiCor dekdelen zijn 100% waterdicht. Voor dit project is er door de opdrachtgever gekozen om het regenwater af te voeren door de stalen galerij constructie. Bewoners kunnen op elke etage over de gallerij droog bij hun appartementen komen. 

 

Op basis een materiaalsample werd er voor de custom kleur bruingrijs gekozen. De levering en montage zijn door FiCor verzorgt. De galerij is een beschemde vluchtroute welke 30 minuten instand moet blijven bij brand. De Pyro30 dekdelen voldoen hier ruimstchoots aan met zelfs een overspanningen van 1200mm. Doordat de FiCor galerij dekdelen onderhoudsvrij zijn hoeven de FICor delen alleen incidenteel schoongemaakt te worden. Dit zorgt voor een grote besparing op onderhoud.

×

Informatie
formulier

Nieuwbouw galerij transformatie De Raedt
Chat met ons
FiCor
Dé oplossing voor galerijen en balkons, nieuwbouw en renovatie
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
02:08