Naar inhoud

Stalen galerijconstructie voorzien van FiCor galerijdekprofielen

Stalen galerijconstructie voorzien van FiCor galerijdekprofielen.

 

Toegepast:

 

Galerijplank PyroS

Nieuwbouw galerij Hof van Pepijn, Hardenberg

In Hardenberg is onder leiding van Kuipers Bouw en Plaatmaterialen een appartementencomplex gerealiseerd. Het appartementcomplex Hof van Pepijn bestaat uit 16 appartementen verdeeld over twee woonlagen boven een orthodontiepraktijk. 

 

Het glasvezelversterkte composiet FiCor PyroS galerijdek is op de stalen constructie uitgevoerd met een brandwerende formule. Klanten kunnen ook kiezen voor een galerijdek uitvoering welke geschikt is voor een 30 minuten begaanbare vluchtweg (FiCor Pyro30). 

 

In het ontwerp van galerijconstructies voor galerijwoningen wordt vaak geen rekening gehouden met regenwater, en het afvoeren hiervan. Het FiCor galerij en balkon dekprofiel is uitgevoerd met een geïntegreerde watergoot. Hierdoor wordt het regenwater afgevoerd naar de zijkanten van het FiCor dekprofiel. Aanvullend is er een FiCor composiet regengoot te monteren. In dit specifieke project is er door opdrachtgever gekozen voor een tweekleurige anti sliplaag. De FiCor profielen zelf zijn antracietgrijs gekleurd. Zowel in de kleur slijtlaag als kleur profiel is de klant vrij keuze te maken.

 

De onderzijde van het FiCor galerij dekdeel is gesloten en zorgt voor een prettig en glad aanzicht vanaf de onderzijde. Het galerijdek is onderhoudsvrij. Zo wordt ook op de lange termijn bespaard op onderhoud.

×

Informatie
formulier

Nieuwbouw galerij Hof van Pepijn, Hardenberg
Chat met ons
FiCor
Dé oplossing voor galerijen en balkons, nieuwbouw en renovatie
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
01:23