Naar inhoud

Stalen galerijconstructie en balkons voorzien van PyroS dekdelen

Onderhoudsvrije en veilige FiCor PyroS dekdelen voor galerijen en balkons.

 

Toegepast:

 

Galerijdekdeel PyroS

Nieuwbouw galerij en balkons Concordiastraat

Aannemersbedrijf Van Agtmaal Oudenbosch heeft de transformatie van voormalige bankgebouw tot appartementencomplex aan de Concordialaan gerealiseerd. Dit in het centrum van Breda. In het ontwerp zit een stalen galerij constructie en een aantal stalen balkons. 

 

Op de gallerij en balkons zijn FiCor PyroS aangebracht. De opdrachtgever heeft de keuze voor FiCor delen o.a. gemaakt omdat de Ficor dekprofielen onderhoudsvrij zijn en veilig blijven in natte omstandigheden. Daarnaast zijn hebben de FiCor dekdelen een erg lange levensduur en zijn vloeistofdicht zodat bewoners droog onder de galerij etages kunnen doorlopen. Ook in de stalen constructie van de galerij en de balkons zijn onderdelen hiervan uitgevoerd in glasvezelversterkte kunststof FiCor constructie profielen.

 

De FiCor PyroS dekdelen zijn in dit project zelf antracietgrijs gekleurd. Zowel in de kleur slijtlaag als kleur profiel is de klant vrij keuze te maken. De onderzijde van het FiCor galerij dekprofiel is gesloten en zorgt voor een prettig en glad aanzicht vanaf de onderzijde. 

×

Informatie
formulier

Nieuwbouw galerij en balkons Concordiastraat
Chat met ons
FiCor
Dé oplossing voor galerijen en balkons, nieuwbouw en renovatie
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
01:54