Naar inhoud

Waterdicht en onderhoudsvrije FiCor dekoplossing

Waterdicht en onderhoudsvrije dekoplossingen voor FiCor galerijconstructies.

 

Toegepast:

 

Galerijdekdeel PyroS

Nieuwbouw galerij Bunschoterhof, Ede

KuiperArnhem realiseert in opdracht van woningstichting Woonstede 55 nieuwe appartementen aan de Verlengde Amsterdamseweg. OpZoom architecten heeft het ontwerp gemaakt voor project Bunschoterhof te Ede. De galerijconstructie welke in de binnenplaats is aangebracht is naast de betonnen galerij ontworpen om het leefgenot te vergroten.

 

Het Ficor galerijdek kan met een brandwerende formule worden uitgevoerd. In dit project is het duurzame composiet galerijdek een secundaire vluchtweg. Ook kan het galerijdek worden uitgevoerd als een 30 minuten bruikbare vluchtweg in geval van brand.

 

Bij veel bestaande galerijconstructies is regenwater, en het afvoer hiervan, een groot probleem. Het FiCor galerij en balkon dekprofiel is in het ontwerp voorzien van een watergoot. Het galerijdek is onderhoudsvrij en zorgt voor een lange termijn besparing op onderhoud. In dit specifieke project is er door opdrachtgever gekozen voor een zandgele anti sliplaag. De FiCor profielen zijn zelf antracietgrijs gekleurd. Zowel in de kleur slijtlaag als kleur profiel is de klant vrij keuze te maken. De onderzijde van het FiCor galerijprofiel is gesloten en zorgt voor een prettig en glad aanzicht vanaf de onderzijde.

×

Informatie
formulier

Nieuwbouw galerij Bunschoterhof, Ede
Chat met ons
FiCor
Dé oplossing voor galerijen en balkons, nieuwbouw en renovatie
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
00:45