Naar inhoud

Extra woongenot toevoegen aan bestaand vastgoed

Transformatie en renovatie van vastgoed

 

De woningmarkt staat onder gigantische druk! Nooit eerder was het zo aantrekkelijk om vastgoed om te bouwen naar appartementen. Alleen, niet ieder gebouw leent zich even goed voor een plezierige en leefbare woonfunctie. En wat te denken van de buitenruimte? De toegang tot een nieuw appartementencomplex is noodzakelijk, maar ook een fijn balkon kan het woongenot en dus ook de waarde van een appartement behoorlijk verhogen. Met Ficor galerijdekdelen is de oplossing binnen handbereik.

 

Een schoolgebouw laat zich bijvoorbeeld eenvoudig ombouwen tot appartementen. De aanwezige lokalen zijn vaak groot genoeg om een appartement te huisvesten en de lange gangen bieden een eenvoudige en betrouwbare toegangsweg. Bij oude fabrieken is de ombouw naar een appartementencomplex een stuk ingewikkelder. Door de grote open binnenruimte moet er in veel gevallen een extra verdieping aangelegd worden. Natuurlijk is het aantrekkelijk om zo veel mogelijk ruimte voor de appartementen beschikbaar te houden, en zo weinig mogelijk binnenruimte op te offeren voor de toegang tot de appartementen.

 

Met een galerijconstructie en de oplossingen van Ficor kunnen in een handomdraai aantrekkelijke galerijen worden gerealiseerd, vaak aan de bestaande gevel. Ficor galerijdekdelen zijn gemaakt van duurzaam, lichtgewicht glasvezelcomposiet. Dit materiaal is bijzonder sterk, slijtvast en nagenoeg onderhoudsvrij. Door de anti-slip slijtlaag zijn de delen ook bij koud en nat weer niet glad. De afzonderlijke dekdelen zijn onderling waterdicht te verbinden zodat op lager gelegen verdiepingen geen lekkage is. Ficor Pyro30 galerijdekdelen zijn bovendien bij een felle brand nog minimaal 30 minuten als veilige vluchtweg te gebruiken. Zo draagt een galerij voorzien van Ficor galerijdekdelen bij aan de veiligheid en het woongenot van de toekomstige bewoners.

 

Door te kiezen voor een galerij met het lichtgewicht FiCor deksysteem voegt u per appartement buiten leefruimte toe. Een stalen galerijconstructie geeft uw project bovendien een unieke uitstraling. Door te spelen met de ruimte, of door beplanting op een slimme manier toe te passen wordt het aanzicht van het oude pand volledig getransformeerd.

 

Ook een gedateerd bestaand appartementencomplex kan met behulp van Ficor oplossingen worden getransformeerd naar een modern en aantrekkelijk gebouw. Glasvezelcomposiet kan bij uitstek goed worden aangebracht op bestaande houten of stalen galerijconstructies. De galerij dekdelen zijn bijzonder snel aan te brengen zodat eventuele bewoners minimaal hinder ondervinden van de renovatie. Zo profiteert u in korte tijd van alle voordelen van Ficor glasvezelcomposiet deksystemen.

 

Ficor galerijdekdelen zijn standaard verkrijgbaar in zes tijdloze kleuren, en in bijna iedere RAL-kleur te vervaardigen in onze fabriek in Friesland. Zo is er altijd een FiCor galerij deksysteem wat past bij de uitstraling die u voor ogen heeft.

 

Wilt u meer weten over de vele voordelen van het bouwen met glasvezelcomposiet galerijdeksystemen? Kijk op onze website, www.ficor.nl. Of bel  0514 - 58 19 41 om direct met onze experts van gedachten te wisselen over uw project.

×

Informatie
formulier

Chat met ons
FiCor
Dé oplossing voor galerijen en balkons, nieuwbouw en renovatie
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
02:46