Naar inhoud

Over FiCor

FiCor is een merknaam van MBHC in Bakhuizen, dat gespecialiseerd is in het maken van glasvezelversterkte kunststof composiet profielen en constructies. Eigenaar Wiebe Haijtema heeft met het bedrijf de laatste jaren sterk ingezet op innovatie.

 

Wiebe Haijtema: ‘Voor de bruggen en steigers die MBHC onder andere maakt, hebben we al jaren geleden afscheid genomen van hout. We ontwikkelden zelf glasvezelversterkte composiet profielen en krachtige anti-sliplagen. Voor de galerijen die we maakten zagen we de nadelen van hout: verkleuring, gladheid, niet waterdicht en hoge onderhoudskosten.

 

We besloten onze expertise en ervaringen in te zetten voor een nieuw product: FiCor. Met de FiCor producten hebben we onze profielen en constructies doorontwikkeld voor de specifieke eisen van galerijen en balkons. En mede dankzij de ingebouwde waterafvoer en de keuze voor de juiste anti-sliplagen en naadloze afwerking, hebben we met FiCor een product ontwikkeld dat uniek is in de wereld.’

 

 

Het team van FiCor maakt en levert niet alleen de glasvezelversterkte composiet dekdelen, maar kan ook de montage verzorgen. Onze ervaren vakmensen helpen u op een vakkundige en snelle manier. Advies nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

×

Informatie
formulier

FiCor
Chat met ons
FiCor
Dé oplossing voor galerijen en balkons, nieuwbouw en renovatie
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
22:53